GÜNCEL PREMIÈRE VISION Istanbul’u Askıya Aldı!
15 Eylül 2019

Daha önce Fransa dışındaki Sao Paulo, Moskova, Şanghay ve Tokyo fuarlarını iptal eden Première Vision, Paris ve New York odaklı yeniden yapılanma programı çerçevesinde İstanbul etkinliğini süresiz olarak ertelediğini duyurdu.

 

Beş yıl önce özellikle Ortadoğu pazarı için merkez olarak seçilen ve Türkiye’deki en önemli uluslararası tekstil ve moda fuarlarından biri haline gelen Première Vision Istanbul, süresiz olarak ertelendi. Alınan bu kararla birlikte Première Vision’ın, Fransa dışında gerçekleştireceği tek fuar, New York’ta kaldı. Première Vision daha önce Fransa dışındaki Sao Paulo, Moskova, Şanghay ve Tokyo fuarlarını iptal etmişti.

 

Première Vision Association ve GL Events Group’un bir yan kuruluşu olan Première Vision, küresel daralma ve dünyadaki ekonomik gelişmeler doğrultusunda aldığı yeniden yapılanma kararı çerçevesinde merkez olarak konumlandırdığı Paris’e ve fuar ziyaretçi sayısında artış kaydeden New York’a odaklanmayı hedefliyor. Firmanın Fransa’daki birçok fuar etkinliğini kendi çatısı altında toplaması da Paris odaklı yeni bir büyüme stratejisi belirlediğini gösteriyor.

 

20 - 22 Mart 2019 tarihleri arasında 100 katılımcı firma ile gerçekleştirilen son Première Vision Istanbul fuarını 5 bin kişi ziyaret etmişti. Mart ve Ekim aylarında olmak üzere yılda iki kere gerçekleştirilen fuar iptal edilse de Première Vision’ın İstanbul ofisi aktif olarak çalışmaya devam edecek. Çünkü Türkiye hem katılımcı firma açısından, hem de ziyaretçi sayısı ile Première Vision Paris için önemli bir ülke.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR Diğer Yazılar