GÜNCEL MBFWI “Let’s come TOGETHER!”
27 Eylül 2019

Bu sezon Mercedes-Benz ana sponsorluğunda 14’üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan İstanbul Moda Haftası, 8-11 Ekim 2019 tarihleri arasında “Together” konseptiyle Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

 

Yılın en önemli moda etkinliği olarak yılda iki kez gerçekleştirilen Mercedes Benz Fashion Week Istanbul (MBFWI) kapsamında, tasarımcılar ve markalar bu kez 2020 İlkbahar / Yaz koleksiyonlarını ilk kez sergileyecek.

 

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (İHKİB) organizasyonu ile yerel marka ve tasarımcıları kendi şehirlerinde küresel alıcılarla ve moda basını ile buluşturarak Türkiye'de tasarımın ve hazır giyim endüstrisinin global ölçekteki başarısına katkı sağlamayı hedefleyen MBFWI, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından destekleniyor.

 

Defileler, paneller, atölye çalışmaları ve çeşitli şovların yer aldığı etkinlik boyunca, her zaman olduğu gibi moda haftasının ticari ayağını oluşturan Core İstanbul da ziyaretçileri ağırlayacak. MBFWI’un katılımcıları ve defile programı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR Diğer Yazılar