GÜNCEL IF WEDDING FASHION İZMİR
14 Ocak 2020

2020 yılının ilk fuarı IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı için geri sayım başladı. 21 – 24 Ocak 2020 tarihleri arasında “masal” gibi bir dört gün yaşatacak 14. IF Wedding Fashion İzmir’de, özellikle 2020 modasına yön verecek gelinlikler sergilenirken, sezon açılışını Fashionist’te yapan abiye markaları da burada aldıkları tepkilere göre revize ettikleri koleksiyonları sektörün beğenisine sunacak.

 

 

Önemli isimlerin sahnede olacağı defilelerin yanı sıra gelenekselleşen gelinlik tasarım yarışmasına da ev sahipliği yapacak IF Wedding Fashion İzmir’in abiye kategorisindeki katılımcıları her zamanki gibi ağrılıklı olarak Osmanbey firmaları oluşturacak. Katılımcılardan Hot Contact’ın defilesinde sahneye dünyaca ünlü şarkıcılar Dharia ve Eva Simons çıkacak.

 

 

Düzenlenmeye başladığı 2007 yılından bu yana sektör profesyonellerini İzmir’de buluşturan, Türkiye’yi dünyada “gelinlik, damatlık ve abiye” sektöründe güçlendirerek zirveye emin adımlarla çıkmasını sağlayan IF Wedding Fashion İzmir- Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2020 yılının ilk fuarı olarak dikkat çeken, yeni yıla masalsı bir başlangıç yapmayı hedefleyen IF Wedding Fashion İzmir; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek.

7 21 – 24 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleşecek IF Wedding Fashion İzmir, on dördüncü kez binlerce sektör profesyonelini İzmir’de bir araya getirecek.  Hem önümüzdeki yıl hem de 2021 modasına yön vermenin yanında, alanında uzman katılımcıların yepyeni tasarımlarını görücüye çıkaracağı IF Wedding Fashion İzmir’de, düzenlenecek defileler ile ünlü mankenler de sektöre damga vuracak. Nefes kesecek fuar: IF Wedding Fashion İzmir 14.  IF Wedding Fashion İzmir, konuklarını ağırlamak için gün sayıyor.  Fuar İzmir girişinde ve hol içlerinde gerçekleşecek müzik dinletileriyle sektör profesyonellerinin karşılanacağı IF Wedding Fashion İzmir’de, bu yıl yenilikler gerçekleşecek. En ince ayrıntıya kadar her şeyin düşünüldüğü fuarda, birbirinden özel firmalar yer alacak.  Daha önce katılmamış firmaların özel stantlarla giriş yapacağı IF Wedding Fashion İzmir’de, tam anlamıyla “masalsı” günler yaşanacak.  Fuara özel koleksiyonların hazırlanacağı; gelinlik, damatlık ve abiye giyimin en yeni modellerinin sergileneceği dört gün, sektör profesyonellerinin bitmesini istemeyeceği bir görsel şölene dönüşecek.  Açılıştan bir ay öncesinde dolan ve stant satışları sonlanan IF Wedding Fashion İzmir’de profesyoneller, gerçekleştirecekleri ikili görüşmeler sonrasında VIP Cafe alanlarında dinlenme fırsatı yakalayacak.  A ve B Holü’nde gerçekleşecek 14.  IF Wedding  Fashion  İzmir’de,  A  ve  B Holü  buluşma  noktaları  olacak.  A Holü’nde gelinlik ve damatlık tasarımları, B Holü’nde ise abiye giyim sektör profesyonellerini karşılayacak. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR Diğer Yazılar