GÜNCEL FASHIONİST ONLINE’IN LANSMANI YAPILDI

OTİAD’ın 22-27 Şubat 2021 tarihleri arasında dijital platformlar üzerinden gerçekleştireceği “Fashionist Online Moda ve Hazır Giyim Fuarı” lansmanı yapıldı.

 

 

Osmanbey Tekstilci İş İnsanları Derneği (OTİAD), yeni koronavirüs COVID-19 salgını nedeniyle dijital platforma taşıdığı Fashionist için geri sayıma başladı. 22-27 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Fashionist Online Moda ve Hazır Giyim Fuarı”nın lansmanını yapan OTİAD, hazırladığı tanıtım filmi ile fuar hakkındaki ayrıntıları sektörle paylaştı.

 

 

https://www.fashionistonline.com/ web adresinden kayıtların devam ettiği “Fashionist Online Moda ve Hazır Giyim Fuarı”, Osmanbey’i temsilen dijital olarak hazırlanmış dört ana sokakta, Kadın, Erkek, Abiye ve Çocuk Giyim ile Aksesuar kategorilerindeki firmaları alıcılarla buluşturacak.

 

Sektörün ihracatını desteklemek, yabancı alıcılar ile üreticileri buluşturmak amacıyla Ticaret Bakanlığı tarafından onaylı “devlet destekli fuarlar” kapsamında gerçekleştirilecek online fuar, 2021 İlkbahar-Yaz sezonun açılışının yapılacağı ticari bir şov alanı olarak dijital olarak kurgulandı. Türkçe dışında, İngilizce, Arapça ve Rusça dil seçenekleriyle Avrupa ülkeleri, Rusya ve Türkî Cumhuriyetler, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerindeki alıcıları, üreticilerle buluşturmaya hazırlanan fuar 6 gün/24 saat boyunca açık kalacak. 

 

Firmaların ürün fotoğraflarının çekimini ücretsiz olarak gerçekleştirecek OTİAD ayrıca, fuara katılacak firmalara online fuar platform ve sanal standın yönetimi için eğitim verecek. Katılımcı firma, kendine ait yönetim paneli ile istediği ürün görselini standına yüklerken, kaç kişinin standını ziyaret ettiğini görebilecek; alıcılarla görüntülü görüşme veya mesajlaşma yolu ile iletişim kurabilecek.

Moda, kumaştır!..
Moda alışkanlık yaratmak, alışkanlıkları değiştirmektir.
Hatta dünyayı değiştirmektir bir süreliğine de olsa ...